top of page
Ще немає тегів.

ПОШУК ПО КЛЮЧОВИМ СЛОВАМ

НОВІ НОТАТКИ

Я В СОЦМЕРЕЖАХ

  • Серая иконка Facebook с прозрачным фоном
  • Серая иконка Twitter с прозрачным фоном
  • Серая иконка Instagram с прозрачным фоном

KIFF'2019. Нові обличчя. Корисні контакти.

Нещодавно відбулась чергова виставка меблів та супутних матеріалів KIFF'2019. Щороку виставка набуває сильніших обертів та більших об'ємів, що тішить та затверджує думку що виробництво в країні працює, створюються нові компанії, а відповідно з'являються нові робочі місця, які дають талановитим людям змогу розвиватися.

Цього року мою увагу привернули декілька нових, принаймі для мене, компаній.

Найбільше запам'яталось стінове пано з підсвіткою від VENKO (venko.ua). Робота з фанерою віртуозна! Нове звучання 3D панелей.

Все ще популярний LOFT потребує насичення інтер'єру різноманітними виробами з тонкого чорного металу , на виробництві яких спеціалізується майстерня MILLION MIRRORS (myllion-mirrors.prom.ua) В добутку компанії цільноскляні перегородки в металевому профілі, металеві меблі, застарене дзеркало, світильники, тощо.

Іноді проекти вимагають антикварної родзинки, яку можна знайти в салоні Євромеблі (euromebli.kiev.ua). Вінтажні та антикварні меблі привезені з Європейських брокантів.

При декоруванні терас та саду при нагоді будуть вироби від SKM-Design (skm-design.com.ua) та Прадекс (pradex.com.ua​)

При нагоді до моїх проектів стали дивани від компанії Давідос (davidos.de) Німецький бренд, який виробляється в Україні на Львівщині, має досить прийнятні ціни.

bottom of page