top of page
Ще немає тегів.

ПОШУК ПО КЛЮЧОВИМ СЛОВАМ

НОВІ НОТАТКИ

Я В СОЦМЕРЕЖАХ

  • Серая иконка Facebook с прозрачным фоном
  • Серая иконка Twitter с прозрачным фоном
  • Серая иконка Instagram с прозрачным фоном

Дизайн з екстер'єру в інтерєр.

Натхненням для створення дизайну інтер'єру даної квартири став образ жк «Нью-Йорк», в якому вона знаходиться. Сучасний фасад з посилом до американської стилістики, кольорів, матеріалів.

 

Перепланування.

Молода сім'я поставила задачу перетворити двокімнатну квартиру на студію зі спальнею для батьків та дитячою.

Обовязковим було побажання Замовниці мати кухонний острівець, маленький але зручний – він став цетром життя, спілкування в квартирі.

Оздоблення

Холи ЖК оздоблені панелями з текстурою дерева, цю тему я продовжила і в квартирі використовуючи вже справжню деревину – деякі стіни зашили шпонованими натуральним дубом панелями, деякі – панелями з рейками, на момент реалізації 2018 р – це було доволі свіже рішення.

Акцентом в вітальні стала стіна за диваном – її оздобили натуральним каменем, що цікаво спочатку планувалось інше оздоблення, але при підборі каменю в салоні Best Stone (тег) для душової Замовник просто з першого погляду закохався в сляб Sequia Brown.

Освітлення

Під різноманітні потреби я розробила декілька сценаріїв освітлення, декоративні контурні лед-підсвітки для інтимної атмосфери, непомітні вбудовані світильники основного світла, акцентний світильник над острівцем для затишного вечірнього спілкування.


bottom of page