top of page
Ще немає тегів.

ПОШУК ПО КЛЮЧОВИМ СЛОВАМ

НОВІ НОТАТКИ

Я В СОЦМЕРЕЖАХ

  • Серая иконка Facebook с прозрачным фоном
  • Серая иконка Twitter с прозрачным фоном
  • Серая иконка Instagram с прозрачным фоном

Всі свої. Дім та декор

28-29.11.15 пройшов черговий ярмарок "Всі свої" Мене дуже втішає той факт, що все більше і більше вітчизняних виробників, мануфактур та майстрів заявляють про себе, пропонуючи цікаві товари для дому. Захоплююсь тому, як майстри оформлюють свої товари, приділяючи велику увагу якості, упаковці, подачі виробу. Молодці!


Так от, що найбільше вразило:


ТЕКСТИЛЬ


В*язані пуфи зараз в тренді. Іх роблять дві майстрині, Оля та Наташа, які започаткували торгову марку OshaI (www.facebook.com/OshaInUa) Сподобались джутові пуфи, які можуть буть використані при оформленні терас та зовнішнього простору. Майстрині пропонують пуфи в різних розмірах та кольорах

Традиційні для України вишивані декоративні подушки по новому звучать від Кaanni (http://kaanni.com.ua/). Якість вражаюча - навиворіт виглядає так само ефектно та охайно, як і на зовні. Цікаво, що майстриня створює цілі серії подушок. Мені особисто дуже сподобалась Шотландська серія (на фото) з використанням кельтських орнаментів та стилізованого зображення чортополоха, символа Шотландії. Дуже ефектно будуть виглядать такі подушки при оформленні інтер*єру в скандинавькому стилі.

Коли за вікном зимно так хочеться закутатись у затишні пледи від Ірини Алейнікової. Доречі марка Аlika home (http://www.alika-home.com/) була представлена на всесвітній виставці декору для дому MAISON&OBJET PARIS. В*язані пледи трохи пом*якшать інтер*єр в мінімалізмі.


Цікаві та корисні для здоров*я Еко-подушки від Еco Рillow (http://ecopillow.com.ua/). Подушки наповнені лушпинням від гречаної крупи. Як по мені, дуже приемні на дотик. Добре використовувати для дитячого здорового сну.

ДЕКОР & СВІТИЛЬНИКИ

Декору дуже багато, тут кожен вибирає на свій смакю Мені сподобались оригінально оформлені банки від Shabaltasbags (/www.facebook.com/Shabaltasbags-538894182868840/), які також були представлені на MAISON&OBJET PARIS

При оформленні кафе, ресторана або оселі в стилі прованс, вінтаж за декором требі звертатись до Vintage Decor (http://vintagedecor.com.ua/)

Для оформлення інтер*єрів в стилі лофт Vintage Decor пропонує цікаві світильники

Вразили гіпсові вази та світильники від VAHAN AVAKIAN (www.facebook.com/vahanavakianshop).

Геометричні форми додадуть сучасної нотки в інтрер*єр - побита сегментами форма наразі в тренді.

Рівень мі-мішності зашкалює від світильників для дитячої від Creative light (www.crealight.com.ua/) Екологічно, оригинально, стильно!

МЕБЛІ


Знахідка для оформлення класичних інтер*єрів - меблева компанія Hommie Interior (hommie.com.ua)

Чудовим наповненням в лофт будуть меблі від Drommel (http://drommel.com.ua)


Мене дуже тішить те, що я, як дизайнер інтер*єру, можу наповнювати свої проекти меблями, декором, освітленням, текститем від вітчизняного виробника. Приемно також і те, що Замовник теж все більше і більше звертає увагу та довіряє місцевим майстрам.

bottom of page