top of page
Ще немає тегів.

ПОШУК ПО КЛЮЧОВИМ СЛОВАМ

НОВІ НОТАТКИ

Я В СОЦМЕРЕЖАХ

  • Серая иконка Facebook с прозрачным фоном
  • Серая иконка Twitter с прозрачным фоном
  • Серая иконка Instagram с прозрачным фоном

KIFF 2017


Відвідуючи виставку, завжди очікую знайти нові ідеї та рішення до моїх сьогоденних проектів. Завжди хочеться побачити нові "обличчя". Таким відкриттям для мене на цьогорічній виставці була компанія Рhotlab (photlab.com). Секційні світильники-інсталяції, виконані з матового акрилу, можуть стати прикрасою та родзинкою сучасних інтер'єрів. Модулі надають повну свободу в створенні світлового пано.



Продовжуючи тему світла, хочу звернути увагу на компанію "АГАРА" (agara.com.ua) В своїх проектах, замість врізних, я почала використовувати гіпсові світильники , які інтегруються безпосередньо в гіпсо-картон. Для лофт-інтер'єрів "Агара" пропонує світильники з бетону

В асортименті "АГАРА" також є 3Д-панелі з фактурою дерева та бетону.

Сьогодні на будівельтному ринка дуже багато пропонується, так званого, смарт-житла, тобто квартир маленької площі. Для таких квартир доречно використовувати компактні меблі та меблі-транформери. Такі меблі та механізми до них пропонує компанія «Smart Mebel» (smartmebel.com.ua)

Вітчизняний "кіт" офісних меблів та крісел, компанія «Новий Стиль» (nowystyl.ua), запускає в виробництво милі пуфи. Нажаль в продажу вони будуть тільки через 3 місяці.

І на кінець, ще про стільці: якщо треба з наявності і бюджетно, тоді Вам сюди www.vetromebel.com Це посилання на інтернет-магазин, асортиментом якого заставлені всі великі мебелеві торгові центри, але ціни трохи меньші.

bottom of page